Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ветеринарному університеті відбудеться Ярмарок кар’єри

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького запрошує на 12-й Ярмарок кар’єри, що розпочнеться у вівторок, 18 травня, об 11 год. і проходитиме в онлайн-форматі.
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького

Це масштабна щорічна подія, під час якої студенти, аспіранти, випускники та усі учасники будуть знайомитися та переглядати публікації про компанії-учасників, які ділитимуться інформацією про можливості розвитку та працевлаштування, проходження практик, стажування.

Організатори заходу закликають компанії, яким цікава співпраця із університетом і які прагнуть залучити у свою команду молодих та активних працівників, реєструватися та приєднуватися до участі у «12-му Ярмарку кар’єри». Також до участі запрошують студентів, аспірантів, абітурієнтів, усіх, хто прагне знайти цікаву і престижну роботу.

«Вчитися у нас престижно і цікаво. Ми є одним з найстаріших університетів нашого міста. Але поруч з плеканням традицій він активно розвивається, пропонуючи абітурієнтам нові й цікаві спеціальності. Випускники нашого вищого навчального закладу завжди затребувані на ринку праці. В університеті найкраще обладнання світового рівня, яке ми з нашими партнерами з Польщі закупили в рамках реалізації спільного проєкту Європейського Союзу зі створення ветеринарної клініки. Завдяки знанням і навикам, які здобуті під час навчання в університеті, усі наші випускники гарантовано знаходять гарну роботу. Так що запрошуємо до активної участі у Ярмарку кар’єри», – розповідає ректор ЛНУВМБ професор Володимир Стибель.

Більше інформації про захід на Фейсбук сторінці університету.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ