Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У віллі Стеткевича буде станиця Пласту з громадським простором

Роботи з відновлення вілли виконано приблизно на 95%. Тут облаштують станицю Пласту. На подвір’ї вже зробили два спортивні майданчики та імпровізований амфітеатр, також тут завершують облаштування ігрового майданчика. Будинок пристосують для людей з інвалідністю. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

Заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач разом із колегами оглянув будівельні роботи.

«Одна з найкрасивіших вілл мікрорайону перетворюється на справжню красуню. Я про віллу Стеткевича на вул. Замарстинівській. Її порятунок добігає кінця – роботи виконано приблизно на 95%. Тут буде станиця Пласту», – повідомив Любомир Зубач.

За словами профільного заступника, будівельники дуже ретельно відновлюють будинок. У віллі зберегли автентичні сходи та п’єци. А от двері та вікна замінили – на якісні дерев’яні.

Паралельно тривають роботи з благоустрою подвір’я. Тут уже готові два спортивні майданчики, імпровізований амфітеатр. Завершують облаштування ігрового майданчика – з гойдалками, лазанками і тарзанкою. У дворі вдалося зберегти навіть яблуні.

Відновлює віллу компанія «Кворум». Свого часу девелопер придбав будинок і планував почати там новобудову.

«До честі компанії «Кворум», її власники пішли назустріч містові та громадськості. Навіть більше, тепер інвестор своїм коштом відновлює віллу, а місто натомість надасть йому на заміну іншу ділянку. Вілла ж Стеткевича, де пластуни матимуть чи не найкращу станицю в Україні, залишиться в комунальній власності міста», – зазначив Любомир Зубач.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ