Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У військовій частині Нацгвардії діагностували три випадки коронавірусу

У військовій частині 3026 Національної гвардії України зафіксовано три випадки захворювань військовослужбовців частини коронавірусною хворобою COVID-19.

Про це журналістам повідомили в пресслужбі Південного оперативно-територіального об'єднання НГУ, передає Укрінформ.

"Один з них - військовослужбовець строкової служби, який 11 вересня повернувся з відпустки, з Черкаської області. Перші ознаки захворювання з’явились 20.09.2020 року. Два інших хворих – військовослужбовці за контрактом, які знаходяться у штаті чергової служби частини, поскаржилися на погіршення стану здоров’я 20.09 та 23.09.2020 року", - повідомили в Нацгвардії.

Військовослужбовців в екстреному порядку направили у медичні заклади м. Запоріжжя, де їм провели діагностичні обстеження методом ПЛР, які показали позитивні результати.

Наразі військовослужбовці проходять лікування в ДУ «ТМО МВС України по Запорізькій області»: військовослужбовець строкової служби – в стаціонарних умовах, військовослужбовці за контрактом – амбулаторно в умовах самоізоляції під контролем медичних працівників військових частин 3033 і 3026 та ДУ «ТМО МВС України по Запорізькій області».

У частині проведені необхідні заходи із виявлення контактних осіб. На території військового містечка розгорнуто ізолятор із цілолодобовим наглядом медичного персоналу та проведенням відповідних дезінфекційних заходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ