Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У влади Львова просять завершити каналізування Рудно

Депутат Львівської міської ради Мирослав Данилків учора, 7 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради звернувся до міського голови Львова Андрія Садового з проханням передбачити кошти на завершення у 2018 році каналізування смт. Рудно, передає Гал-інфо.

За його словами, до нього, як депутата Львівської міської ради, постійно звертаються мешканці із запитаннями щодо завершення робіт  каналізування  смт. Рудно.

«У бюджеті розвитку міста Львова на 2017 р. було передбачено 10 млн. грн. на першу чергу робіт, пов’язаних з каналізуванням смт.Рудно. На даний час прокладання напірних колекторів знаходиться на стадії завершення.

Однак, мешканців турбує також питання виділення коштів для будівництва каналізаційної насосної станції, без якої неможливе функціонування системи водовідведення смт. Рудно», - наголосив депутат.

Відтак, він просить передбачити у бюджеті розвитку Львова на 2018р. кошти на завершення в повному обсязі робіт з каналізування смт. Рудно, в тому числі будівництво каналізаційної насосної  станції.

Також депутат просить виділити кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації для підключення до каналізаційної мережі ЗОШ №74, Дошкільного навчального закладу №180 та Амбулаторії сімейного типу.    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ