Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Волинській ОДА з'явився новий департамент

У Волинській ОДА ліквідували департамент економіки і управління міжнародними відносинами. Натомість з 14 грудня 2015 року розпочав роботу департамент управління розвитку юстиції та міжнародної інтеграції. Про це під час оперативної наради сьогодні, 14 грудня, повідомив голова Волинської ОДА Володмир Гунчик. Інформує Гал-інфо із посиланням на Волинські новини

Нове управління очолив Юрій Кресак.

Зі слів голови ОДА, основним завданням управління буде залучення інвестицій, розвиток інвестиційних програм, грантових проектів, а також координація роботи між обласною владою і організаціями місцевого самоврядування, реалізація обласних та державних програм в частині міжнародного співробітництва й інтеграції.

«До першого блоку управління увійшли спеціалісти, які будуть спільно з структурами бізнесу вести пошук інвестицій, їх залучення, оформлення і підтримку. Другий блок відповідатиме за координування дій між органами влади різних рівнів, що займаються грантовими проектами та залученням коштів міжнародних фінансових структур», – зазначив очільник області.

Волинські новини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ