Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У «Ягодині» викрито схему пропуску вантажівок поза чергою за грошову винагороду

Державна прикордонна служба України продовжує системну боротьбу з викриття окремих нечистих на руку співробітників, які своїми корупційними діями дискредитують прикордонне відомство.

Учора спільною міжвідомчою групою, у складі співробітників відділу внутрішньої безпеки по Луцькому прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Північ» Держприкордонслужби, слідчими Управління СБУ у Волинській області, за процесуального керівництва Військової прокуратури Луцького гарнізону, у міжнародному пункті пропуску «Ягодин» викрито схему надавання переваг водіям вантажних автомобілів у позачерговому в’їзді до пункту пропуску за грошову винагороду.

За участю спецпідрозділу ДОЗОР затримано інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону зі спільником, громадянином України, під час вимагання та одержання від водія неправомірної вигоди.

Варто зазначити, що попередньо складом міжвідомчої групи було здійснено документування дій зловмисників у декількох аналогічних епізодах.

Крім цього, під час особистих обшуків та за місцем проживання у цивільної особи та військовослужбовця Держприкордонслужби виявлено та вилучено чималу суму грошових коштів як у національних грошових одиницях,  так  і в іноземній валюті. Наразі фігурантів справи затримано, проводяться першочергові слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ