Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Яроша зробили гучний прогноз по війні в Криму

Представник колишнього лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша, боєць Української добровольчої армії (УДА) Олена Білозерська заявила, що після того, як Україна відновить контроль над окупованим Донбасом, українські бійці будуть воювати за анексований Крим. Про це Білозерська сказала в інтерв'ю білоруському порталу TUT.by.

Вона зазначила, що в 2014 році, коли Росія анексувала Крим, "Правий сектор" не встиг зорієнтуватися. За словами Білозерської, навіть за Донбас організація не відразу стала воювати в повну силу через брак озброєння, і спочатку ПС влаштовував тільки невеликі вилазки.

Представник Яроша повідомила про готовність українських бойцiв вести партизанську війну в анексованому Росією Криму.

Її слова активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Олену можна вже ліквідувати. За терористичні погрози", "Партизанити — стріляти копійки біля магазинів", "Бандерська шалава віщає...", "Ось побачите, потім на допиті перед камерою буде видавати себе за невинну овечку", "Донбас" не по зубах, а вже про Крим мріє, с**ка бандерівська", "Анонсували... "Партизанська війна в Криму! Дивіться у всіх цирках країни", "Будуть у фейсбуках потяги під укіс пускати?", "Забавно, я думаю, що цих партизанів навіть в полон брати не будуть", — бризкають жовчю путінці.

Апостроф

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ