Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Яворівському районі запрацювала система «check-in - сheсk-out»

Ця система уже успішно працює на Новороздільському, Жидачівському, Самбірському, Турківському та Яворівському пасажирських напрямках.

Про це повідомляють в ЛОДА. 

При вході в автобус пасажиру достатньо прикласти банківську картку або будь-який пристрій з функцією NFS до валідатора. Таким чином система реєструє початкову точку маршруту «check-in». При виході пасажир знову прикладає картку до валідатора та фіксує завершення поїздки «сheсk-out».

Система автоматично обраховує відстань та кількість зупинок, які проїхав пасажир, після чого знімає кошти за проїзд. У разі відсутності реєстрації під час виходу, система списуватиме з особистого банківського рахунку суму вартості проїзду еквівалентну вартості кінцевої зупинки.

«Обладнання для безготівкової форми оплати за проїзд встановили на усіх приміських та міжміських автобусних маршрутах, які курсують на території Львівської області. Окрім Самбірщини, Стрийщини та Яворівщини, електронна оплата за проїзд працює у тестовому режимі в інших районах нашої області. Невдовзі система повноцінно запрацює на всіх напрямках», - повідомляє начальник управління транспорту та зв’язку Степан Рудницький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ