Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Яворові під час пожежі у гаражі загинув чоловік.

Вчора, 31 січня у місті Яворів на вул. І. Хрестителя. виникла пожежа в металевому гаражі. До ліквідації пожежі залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

31 січня о 16:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Яворів на вул. І. Хрестителя. Пожежа виникла в металевому гаражі. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 23-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Яворів. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з’ясувалось що в гаражі горить легковий автомобіль.

Також очевидці події повідомили що в автомобілі може бути чоловік. Не гаючи жодної хвилини вогнеборці приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі та виявили загиблого власника автівки - чоловіка 1970 року народження. За допомогою тросу рятувальники відбуксирували автівку з гаража на свіже повітря. О 16:48 пожежу локалізували, та о 17:00 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено автомобіль «Daewoo Lanos», документи, речі домашнього вжитку на площі 4 кв.м. та пошкоджено гараж на площу 10 кв.м.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ