Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Західноукраїнському дитячому медцентрі осучаснили приймальне відділення

У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі оновили приймальне відділення, повідомляє Львівська облрада.

У закладі, де лікують важкохворих дітей, осучаснили дві ізоляційні палати, палату для короткострокового перебування нових пацієнтів, сестринський пост, кімнати для зберігання обладнання та розхідників, а також санвузли, душову та пральню.

Сучасний дизайн та світлий колір приміщень допоможуть пацієнтам почувалися комфортніше.

“Важливо, щоби під час огляду та визначення діагнозу, пацієнти та їхні родичі знаходились у комфортних умовах. Відтепер і завдяки об'єднанням зусиль з благодійним фондом, наша лікарня має кілька сучасних ізольованих приміщень. Це дає змогу краще організувати роботу лікарів і краще подбати про здоров'я дітей”, – зазначив в.о. директора Центру Роман Кізима.

Перший етап реконструкції приймального відділення тривав два місяці. На черзі ремонт кімнат і облаштування комфортного залу очікування. Вартість реалізації проєкту близько 1,5 млн грн.

“Приймальне відділення оновили з урахуванням потреб дітей. Воно є світлим і зручним, – повідомила Наталія Болібрух - керівниця львівського осередку Благодійного фонду “Запорука” Благодійний фонд Запорука. – Важливо створити приязну атмосферу, яка позитивно впливатиме на пацієнтів і їхніх рідних. Місія нашого фонду – забезпечити максимальний комфорт дітям, які потрапляють у Центр у найважчі моменти свого життя”.

У відкритті нового відділення взяли участь пацієнти гематологічного та педіатричного відділень. Діти грали у гру, спробувавши себе у ролі лікарів – обстежували дорослих, ставили діагноз та давали рекомендації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ