Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Запоріжжі відбулась перестрілка – водії «не поділили дорогу»

У Запоріжжі вночі проти 8 січня відбулася перестрілка. Про це "РепортерUA" розповіли запорізькі медики.

«У Шевченківському районі біля готелю відбулася перестрілка. В результаті події в реанімацію 5-ї міської лікарні доставили трьох постраждалих. Швидше за все, їх поранено з травматичної зброї», - повідомили медики.

Як розповіло джерело, стрільба виникла після того, як два водії "не поділили дорогу". У результаті один з них відкрив стрілянину, за попередніми даними, з травматичного пістолета.

За цим фактом триває розслідування.

Нагадаємо, 30 грудня в Києві, на проспекті Перемоги, стався інцидент між двома водіями, в результаті якого одна людина потрапила до лікарні з пораненнями.

За попередніми даними, конфлікт стався між двома водіями, один з яких, на автомобілі "Пежо", "підрізав" іншого учасника дорожнього руку, який перебував за кермом "Шевроле".

За словами водія "Шевроле", якого вже опитали працівники міліції, він відійшов до свого автомобіля, його опонент попрямував за ним, доводячи свої аргументи в досить категоричній формі. Водій "підрізаного" авто дістав з бардачка пістолет, на який мав офіційний дозвіл. Як наполягає в своїх поясненнях власник зброї, він тримав пістолет в руках, тоді як водій іншого авто накинувся на нього, намагаючись його вихопити. Пролунало два самовільні постріли, одна з куль поранила водію "Пежо" палець, інша - ногу. Постраждалого доставили до медичного закладу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ