Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Запорізькій області окупанти роздають чоловікам фейкові повістки та замінували лікарню

Пресслужба Запорізької ОВА розповіла про ситуацію в регіоні за минулу добу.

Зокрема, повідомляється, що російська федерація обстрілює мирні села та містечка в Пологівському районі Запорізької області. 

Цивільну інфраструктуру населених пунктів Мала Токмачка, Оріхів окупанти обстрілюють ледь не щодня.  Руйнувань зазнають багато будинків, магазинів тощо.

Рятувальники ДСНС ліквідували пожежу у Школі мистецтв села Інженерне Пологівського району. Внаслідок обстрілів російськими окупантами загорілося горище закладу. 

Надійшла інформація про те, що чоловікам тимчасово окупованого Мелітополя надсилають фейкові повістки на службу окупантам у так званій "народній міліції".

Крім того, російські військові намагаються підключати в місті російський інтернет.

У тимчасово окупованому місті Пологи окупанти захопили та замінували внутрішню територію центральної районної лікарні. Медичному персоналу та пацієнтам заборонили повертатись до закладу. Цікаво, що в приміщенні лікарні залишились поранені російські військові.

За інформацією з вищого штабу Сил оборони України станом на вечір 4 квітня 2022 року та ранок 5 квітня 2022 року підрозділи Сил оборони Запорізького краю знищили 24 окупанти, шість  бойових броньованих машин, п’ять автомобілів,  п’ять військовослужбовців рф  – поранили. Окрім того, захоплено одну бойову броньовану машину, знищено станцію супутникового зв’язку та ворожий склад боєприпасів в районі населеного  пункту Старомлинівка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ