Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Збройних силах на коронавірус хворіє 146 осіб

Як повідомили у прес-службі Командування медичних сил, 25 червня у Збройних Силах України тривають планові заходи щодо недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Станом на 10.00 25 червня в Збройних Силах України хворіє 146 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Всього за час пандемії одужало – 290 осіб, летальних випадків – 5.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 498 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 104 особи.

За минулу добу зареєстровано 7 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.
З них у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону на лікувані перебуває 2 військовослужбовців. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 5 осіб (Львівська область  4 військовослужбовця та Дніпропетровська – 1 працівник ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ