Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Жовкві пройшов осінній педагогічний форум «Навчи мене радости»

Уже вкотре Жовківщина освітня збирає педагогів та виховників Львівщини на спільний захід. Назва осіннього форуму, що проходив 20 вересня, символічна – «Навчи мене радости».
Фото Олени Шегди

Організатори – відділ освіти Жовківської міської ради та КЗ ЛОР «ЛОІППО» пояснюють - тема, як ніколи актуальна у буремний військовий час. І форум цей – не що інше, як майданчик для кожного вчителя, наставника, що брав у ньому участь, покликаний допомогти усвідомити як бути ресурсним та де черпати радість, з якою він повинен ділитись з дитиною.

«Відчувати любов, чути про неї, навчати мистецтву радіти за когось та показувати щиру радість навіть маленьким успіхам. А загалом – любити, поважати, віддавати – це ті речі, які мають стати базовими в освітньому процесі, щоб виховати молоду українську еліту» - відкриваючи форум сказала співавторка та співорганізаторка заходу, фахівчиня відділу освіти Марія Деревінська.

Допомагали наставникам у цьому спікери заходу. Зокрема, журналістка та громадська діячка Параска Дворянин про вміння радіти чужим успіхам, про війну, освіту та шанси на завтра.

Де шукати слова, які лікують, та як ваше оточення впливає на внутрішній ресурс розповідала Світлана Незабитовська. Про те як дарувати успіх і чому це є мистецтвом, ділилась фахівчиня Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

З виступу Ірини Суховерської учасники дізнавались як оволодіти власними емоціями. І чому помилятись це нормально розповідала Марта Більська.

Історіями із власного досвіду із присутніми ділилась відома телеведуча Марічка Падалко.

«Досвід проведення схожих заходів показує наскільки вони є потрібними та актуальними. Кількість учасників теж постійно зростає. Цього разу 125 педагогічних працівників взяли участь у форумі. І це також радує, бо саме ці люди тримають наш освітній фронт» - кажуть організатори.

Галина Муравська

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ