Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Жовкві розпочав роботу дитячий християнський табір

У Жовкві, розпочав роботу дитячий християнський табір "Веселі канікули з Богом". Про це повідомили у прес-службі Сокальсько-Жовківської парафії УГКЦ.

Спільним молебнем у співслужінні з о. Василем Кметем, парох храму св. свщмч. Йосафата, о. Михайло Ткачів, відкрив цьогорічний християнський табір, благословивши всіх його учасників на добре проведення часу з користю для себе і на славу Божу.

На табір зголосилося близько 200 дітей-учасників. Відповідальний за табір студент Івано-Франківської Духовної семінарії свщмч. Йосафата, брат Василь Кінах, якому допомагають ще два брати-студенти та ще 17 аніматорів. 

Темою цьогорічного табору є розважання про велику любов Христа до кожного особисто, а а також, як вберегтися від підступих хитрощей диявола. Програма досить насичена, і судячи з попереднього досвіду цієї тематики, буде дуже весело, цікаво і корисно, як для душі так і для тіла.

На таборі проводитиметься інтелектуальне шоу, на якому буде декілька рівнів проходження. Починаючи з гри "Рубрики", яка охоплювала найбільш відомі і цікаві запитання з різних  напрямків, також гра "знайди кота" (на картинці), музична показуха, складання предметів в тому ж порядку що й фото.

Внаслідок такого роду праці з дітьми, вони стають щирішими і добрішими, відкритішими один до одного, а насамперед розкривають своє серце перед Богом. До їхніх чистих сердець ще набагато легше достукатися зі Словом Божим, тому ніколи не потрібно втрачати такої доброї нагоди, щоб дати своїм дітям новий і цікавий подих життя. Життя в Любові, взаємопорозумінні і підтримці одні одних.

Дітям такі табори запам'ятовуються назавжди, але найголовніше те, що вони приносять колосальну користь, коли відкривають їм шлях до правдивого та істинного Бога. 

Прикордоння.Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ