Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У жовтні жінки можуть пройти безплатний медогляд у медзакладах міста

ВООЗ визначала жовтень як місяць боротьби з раком молочної залози. У Львівське територіальне медичне об’єднання 3 підтримали проєкт і заохочують жінок перевірити своє здоров’я у медичних закладах об'єднання у межах акції "Здорова жінка".

"Упродовж жовтня Ви можете обрати один з безплатних чекапів та пройти повне обстеження організму та отримати консультацію фахових спеціалістів", — зокрема  йдеться в повідомленні.

До першого безплатного чекапу "Гінекологічний" входить: консультація терапевта та гінеколога, забір мазків на дослідження, цитологія, кольпоскопія, загальний аналіз сечі, загальний аналіз крові, біохімічний аналіз крові, коагулограма, УЗД молочних залоз, УЗД внутрішніх органів та органів тазу, УЗД щитовидної залози, ЕКГ та повторна консультація гінеколога або терапевта. 

Інший чекап “Кардіо” включає: ЕКГ, УЗД судин нижніх кінцівок, УЗД шиї, ЕХО серця та консультацію терапевта.

Запис здійснюється в пологовому будинку №1 м.Львова: жіноча консультація (+380(32)2759132) та гінекологічне відділення (067-384-84-74). Також обстеження можна пройти в Третій міській клінічній лікарні м.Львова: пологове відділення (259-32-09); жіноча консультація (259 32 04);

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ