Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У зменшенні території парку «Північне Поділля» звинуватили «Свободу»

Два з половиною роки тому навколо створення Національного природного парку «Північне Поділля» була справжня істерія і винна у цьому була ВО «Свобода». Про це сьогодні, 21 лютого, під час прес-конференції у Львові депутат Львівської облради від НРУ Олександр Ганущин.

Зокрема, Олександр Ганущин нятякнув, (не називаючи політичної сили) на те, що ВО «Свобода» у 2009 році підбурювала селян на протести у звязку із створенням Національного природного парку «Північне Поділля».

«Тоді, одна політична сила, яка працювала у тому напрямку, переконувала що парк – це спроба обезземелити селян», - заявив Ганущин.

Він також додав, що протести призвели до зміни площі із пропонованих 50 тис га до трохи більше як 15 тис. га.

Олександр Ганущин також додав: «Сьогодні більше підстав говорити про перешкоджання не буде. Переконаний, що вже ніхто не пхатиме палки в колеса цій світлій ідеї, адже в. о. директором став Юрій Сиротюк, який на минулих виборах був довіреною особою Ірини Сех».

Додамо, що у 2009 році тепер голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Ірина Сех заявляла, що створений національний парк може стати «помістям нових лозинських».

Додамо також, що ВО «Свобода» та НРУ входять в число опозиційних сил Комітету опору диктатурі, учасники якого відмовились від взаємної критики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ