Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Золочівському районі перевіряють місця, де відбудуться позачергові місцеві вибори

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/4
У Львівській області золочівські рятувальники проводять перевірку об’єктів, де невдовзі відбудуться позачергові місцеві вибори. Про це повідомили 24 березня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.

Для забезпечення належного рівня пожежної безпеки під час підготовки і проведення місцевих виборів, в період з 22-23 березня надзвичайники Золочівського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області проводили обстеження об’єктів, де невдовзі відбудуться місцеві позачергові вибори депутатів до Глинянської МТГ Львівської області, що відбудуться 28 березня 2021 року.

У процесі перевірок рятувальники передусім звертають увагу на стан утримання евакуаційних шляхів, справність обладнання протипожежного водопостачання, наявність первинних засобів пожежогасіння та відповідної документації (плани пожежогасіння, відомості про проведення інструктажів з особами, задіяними у виборчому процесі) тощо.

Рятувальники нагадали персоналу об’єктів, задіяних у виборчій кампанії, правила користування первинними засобами пожежогасіння та порядок дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ