Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У зоні проведення ООС поранили чотирьох військових

Як інформує 23 липня прес-центр ООС, за минулу добу, внаслідок ворожих обстрілів, четверо українських військовослужбовців отримали поранення.
Фото ООС

22 липня збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому міномети 120-го калібру, озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, БПЛА та стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік Майорська противник вів вогонь з мінометів калібру 120 мм та випустив у бік позицій наших оборонців 25 мін. Поблизу Хутору Вільний агресор задіяв гранатомети різних систем, а біля Кримського – озброєння БМП та великокаліберні кулемети.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", окупанти двічі відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів у передмісті Мар’їнки. З цього ж озброєння ворог обстрілював і українських захисників неподалік населених пунктів Лебединське, Водяне, Пищевик, Старогнатівка і Талаківка. По оборонцях Богданівки російські окупанти застосували безпілотний літальний апарат, з якого скинули гранатометний постріл ВОГ-25. Надвечір, на цій ділянці фронту, противник також вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

За минулу добу, внаслідок ворожих обстрілів, четверо українських військовослужбовців отримали поранення. Їх евакуйовано до медичного закладу та надано необхідну допомогу лікарів.

Для придушення вогневих засобів противника наші воїни оперативно застосували штатне озброєння. Відповідь була адекватною – після чого ворог припинив свою активність.

За даними розвідки, минулої доби українські захисники знищили одного та поранили трьох загарбників. І за уточненими даними, 21 липня втрати противника додатково склали ще двоє загиблих.

Від початку поточної доби збройні формування РФ активності не проявляли.

За наявною інформацією втрат за поточну добу серед українських захисників немає.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Слава Україні!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ