Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У ЗСУ працюють над збільшенням терміну базової загальновійськової підготовки - Сирський

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський заявив про необхідність збільшити термін базової загальновійськової підготовки.

Про це він написав на Facebook.

«Якісна підготовка — один із головних чинників збереження життя українського воїна. Докладаємо для цього максимум зусиль. Провів робочу нараду з цього питання за участі керівників органів військового управління, які опікуються підготовкою, а також командирів бойових бригад та начальників навчальних центрів», – розповів Сирський.

«Обговорили проблемні питання, які впливають на якість підготовки військовослужбовців та напрацювали шляхи їх вирішення. Розглянули напрямки вдосконалення навчальних програм.

Ключову роль у якості підготовки відіграють інструктори. Тому, максимальну увагу приділяємо залученню вмотивованих інструкторів із бойовим досвідом. Також опрацьовуємо можливість створення Школи інструкторів, яка буде основним і єдиним джерелом якісно підготовленого інструкторського складу», – додав головком.

За його словами, зараз працюють над тим, щоб збільшити термін базової загальновійськової підготовки. Відповідний проєкт буде розпочато у жовтні-листопаді цього року.

«Продовжуємо роботу над підвищенням якості підготовки військовослужбовців у навчальних центрах», – додав Сирський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ