Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Зубрі відкрили новий спортивно-розважальний комплекс

Сьогодні у селі Зубра на Пустомитівщині відкрили новий спортивно-розважальний комплекс. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі ЛОДА.
Фото: ЛОДА

Спортивний простір створено на земельній ділянці загальною площею 0,72 га. Роботи виконала підрядна організація ТзОВ "Торг-пром комп Будспорт». Загальна кошторисна вартість: 5 273,29 тис грн.

"Я тішуся, що є такі громади і такі люди, які дбають про дітей, про їхнє здоров’я, про дозвілля. Ми намагаємося також робити все, аби в області побільше з’являлося таких об‘єктів. І за два роки ми відкриваємо уже 186-ий спортивний об‘єкт. Роботи тривають ще на кільканадцяти. Незабаром ми відкриємо реконструйований стадіон «Скіф» у Львові. У цей стадіон держава вклала 12 мільйонів. І він має всі характеристики, щоб вже завтра отримати сертифікат та приймати міжнародні змагання. Я бажаю, щоб ті діти, які не сидять цілий день за комп‘ютерами і телефонами, ті, які тут будуть займатися і тренуватися, за кілька років були серед переможців українських і міжнародних змагань. І я вірю, що саме так і буде», - зазначив  заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.

Завдяки збудованому спортивно-розважального комплексу в Зубрі значно покращаться умови організації дозвілля дітей та молоді.

На майданчику встановлено сучасне спортивне обладнання (тренажери, бруси тощо) та елементи на дитячому майданчику (15 одиниць).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ