Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

UAnimals запускає платформу донорства крові для тварин

Зоозахисна організація UAnimals запустила платформу донорства крові для тварин. Вона має налагодити контакт між тими, хто потребує донора крові для своєї тварини, і тих, хто готовий долучити свою тварину до донорства.

Як повідомили в UAnimals, багато українців не знають, що тваринам буває необхідне переливання крові, наприклад, у випадку отруєння, інфекції, травм тощо. Час на пошук донора, як правило, дуже обмежений, і може коштувати життя.

Донорство крові не зашкодить вашій тварині, якщо тварина здорова і відповідає за критеріями віку та ваги. Лікарі мають обов’язково оглянути її, перш ніж брати кров.

На платформі UAnimals власники котів та собак можуть реєструвати своїх улюбленців як донорів. А ті, кому потрібна кров, можуть залишати заявки.

«Так перші і другі знайдуть одні одних — і це буде найкорисніший метч», — зазначають в організації.

Однак на цьому можливості платформи обмежуються: там буде суто пошук потрібних контактів донорів та реципієнтів, а подальше спілкування і всі медичні процедури, пов'язані з донорством, люди організовують самостійно під власну відповідальність. 

Оскільки платформа тільки почала свою роботу, до 1 вересня заявки там зможуть залишити лише власники тварин-потенційних донорів. А після 1 вересня UAnimals почне приймати заявки від тих, хто шукає донорів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ