Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Убивство головного лікаря скоїла банда грабіжників, що орудує на Львівщині

Убивство головного лікаря Пустомитівської районної лікарні, депутата Пустомитівської районної ради Ярослава Федини вчинила банда грабіжників, на сумлінні яких близько десяти аналогічних грабіжницьких нападів, скоєних у Львівській області. Правда, досі обходилось без жертв. Про це Гал-інфо повідомило джерело в правоохоронних органах.

Зокрема, подібні злочини були вчинені у Городоцькому та Мостиському районах, у Дрогобичі та Львові. "Йдеться про один і той самий почерк", - повідомило джерело. 

Грабуючи людей, злочинці нікого не вбивали, однак цього разу сталося не так. Ярослав Федина не міг дихати носом. Отож, коли йому заліпили скочем рот, то він задихнувся. Збагнувши це, грабіжники одразу втекли. 

Також Гал-інфо стало відомо, що вчора, 7 вересня, керівництво міліції Львівщини доповідало про перебіг слідства у Генпрокуратурі.

Додамо, що Ярослава Федину вбили приблизно між 21.30 і 22.15  другого вересня на подвір’ї його будинку у селищі Зимна Вода, що неподалік Львова.  Ярослав Федина жив один у двоповерховому будинку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ