Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учасників провокації в Берегові притягнуть до кримінальної відповідальності

Берегівський відділ поліції Головного управління національної поліції в Закарпатській області відкрив кримінальне провадження за фактом хуліганських дій учасників ходи в Берегові 12 листопада. Провадження відкрите за ст. 296 Кримінального кодексу «Хуліганство» (грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом). Повідомив сайт Геннадія Москаля.

Тепер поліція встановлює всіх осіб, що брали участь у провокації, тривають слідчі дії.Г

Нагадаємо, що минулої неділі група осіб, більшість із яких приїхала на Закарпаття з сусідніх областей України, влаштувала в м.Берегово ходу, під час якої проголошувалися ксенофобські гасла. Учасники ходи зняли прапор Угорщини з будівлі міської ради, а затим і з будівель сільських рад с.Яноші та с.Гать Берегівськго району, де компактно проживає угорська громада.

Геннадій Москаль назвав таку поведінку провокативною, а учасників ходи – заїжджими гастролерами, котрі в одному ключі з російськими спецслужбами намагаються розхитати ситуацію в Закарпатській області на багатонаціональному ґрунті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ