Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учні 10-11 класів Львова будуть вивчати «Захист України» у центрах національно-патріотичного виховання

Національно-патріотичне виховання дітей у Львівській громаді є одним з пріоритетних напрямків закладів освіти. Місто вдосконалює інфраструктуру та організовує багато заходів, щоб зацікавлювати, а не змушувати дітей любити, захищати і цінувати свою країну. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

«Минулого року у серпні за 2 дні до початку навчального року ми відкрили перший центр національно-патріотичного виховання оновленого формату. Станом на зараз таких центрів у Львові вже є 10! Впродовж літа ми завершимо облаштування ще 4 центрів, відтак з початку нового навчального року всі учні 10-11 класів Львова будуть вивчати «Захист України» у центрах національно-патріотичного виховання.

Це абсолютно інший підхід і якісна альтернатива викладання предмета «Захист України», – розповів під час прямого ефіру Андрій Закалюк, начальник управління освіти Львівської міської ради.

Одними з улюблених для школярів заходів у цьому напрямку є вишколи в Карпатах та теренова гра з залученням Пласту до річниці смерті Романа Шухевича біля зруйнованого музею в Білогорщі.

Важливо розуміти, що кожен навчальний заклад міста приділяє велику увагу патріотичному вихованню дітей, тому проводить свої окремі події: літературні вечори, вистави, зустрічі із захисниками України, спілкування з ветеранами, які зараз проходять реабілітацію у центрі НЕЗЛАМНІ тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ