Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Учні ліцею «Оріяна» повернуться за парти в середині січня

Ліцей «Оріяна», який минулого тижня найбільше постраждав від ракетного обстрілу Львова, продовжить зимові канікули на тиждень, щоб завершити найнеобхідніші ремонтні роботи. Тобто учні цієї школи повернуться за парти вже 15 січня. Про це повідомили у ЛМР.
Фото: Гал-інфо

Згідно з графіком, учні львівського ліцею «Оріяна» мали повернутися із зимових канікул за шкільні парти 7 січня. Однак через ракетний обстріл цей навчальний заклад суттєво постраждав. Зараз тут оперативно проводять першочергові ремонтні роботи і планується, що діти повернуться до школи за 2 тижні – тобто з 15 січня.

Від школи живого місця немає, - Садовий про наслідки ракетного удару

«Ми переконані, що навчання онлайн не є настільки результативним, як живе спілкування учнів і вчителів, тому робимо все можливе, щоб діти якомога скоріше повернулися за парти. Ця школа сильно постраждала від ворожого обстрілу 29 грудня: вибиті вікна, зруйновані двері та стіни. Частину приміщень ліцею ми відновимо до середини січня і діти будуть тут навчатися. Оскільки інша половина навчального закладу є більш пошкодженою, і тут неможливо оперативно все полагодити, якийсь час діти ліцею «Оріяна» будуть навчатися в дві зміни у відремонтованих приміщеннях», – пояснив Андрій Закалюк, керівник управління освіти Львівської міської ради.

До слова, ліцей «Сихівський» та середня загальноосвітня школа №86, які також зазнали часткових руйнувань через ворожий обстріл, повернуться до навчання в запланований заздалегідь час – 15 січня.

Ліцей «Оріяна» знаходиться у Сихівському районі Львова і в ньому навчається 1260 учнів.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, вранці 29 грудня внаслідок ракетного удару на Сихові, повибивало вікна у будинках, також уламки ракети впали на ліцей "Оріяна". Внаслідок ракетного удару є один загиблий та п’ятнадцятеро постраждалих.

Козицький показав наслідки ракетного удару по Львову: є загиблий

Також вночі 29 грудня Львівську область атакували більш як 10 "шахедами".

Через російський ракетний удар по Львову загинув баскетболіст Віктор Кобзистий

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ