Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учні львівського училища розробили ліхтарик для бійців на фронті

Учні львівського училища комп'ютерних технологій та будівництва створили новинку на ринку освітлювальної техніки — FireFly.

У межах реалізації проєкту «Компанія» від Junior Achievement команда  ДПТНЗ «Львівське вище професійне училище комп’ютерних технологій та будівництва» виготовила освітлювач FireFly, інформує пресслужба міськради. 

"Під керівництвом Христини Мілян, учасники мінікомпанії NANOLED удосконалили прототип для освітлення. Учням  вдалося згенерувати бізнесідею, використавши наявні засоби та матеріали, й створити продукт, який доволі швидко став конкурентоспроможним.

У процесі виробництва було виконано пайку діода, придумано логотип, створено інструкцію до використання продукту. Для реклами учні створили та наповнили інстаграм-сторінку, за допомогою якої почали реалізовувати освітлювач", — йдеться там.

Девайс є доступний та довготривалий, оскільки там можна замінити батарейки. Також він потребує заряджання, має доступну цінову політику і є компактним, тож стане корисним як у цивільному, так й у військовому житті. 

«Вкотре переконуємося у креативності наших учнів! NANOLED – це приклад сучасної мінікомпанії, яка створена на базі закладу професійно-технічної освіти, і йде в ногу з часом», – зазначає Марія Поліщук, директорка училища.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ