Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учора на Львівщині без електропостачання залишались понад 250 населених пунктів

Внаслідок сильних снігопадів та налипання мокрого снігу на лініях електропередач на Львівщині відбулись аварійні вимкнення 3 повітряних ліній електропередач напругою 110 кВ, однієї лінії напругою 35 кВ, 21 ліній напругою 6-10 кВ, 2 кабельних ліній – 10 кВ, 536 трансформаторних підстанцій напругою 6-10/0,4 кВ. Без електропостачання перебувало 212 населених пунктів повністю та 38 – частково. Найбільше знеструмлень відбулось у Жовківському, Перемишлянському, Радехівському, Турківському та Сколівському районах. Повідомили „Гал-іnfо” у відділі корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.
 У місті Львові відбулося аварійне вимкнення 3 повітряних ліній напругою 110кВ, що спричинило вимкнення у Галицькому, Личаківському та Залізничному районах, а внаслідок пошкодження 2 кабельних ліній 10 кВ у Галицькому районі міста аварійні відключення мали місце на вулиці Трильовського та проспекті Червоної Калини.
Так, станом на 12 годину 30 січня у Львівській області без напруги залишається 17 населених пунктів повністю та 6 – частково.
Для ліквідації наслідків стихії задіяний ремонтно-експлуатаційний персонал ВАТ «Львівобленерго»: всього 14 бригад (39 чоловік) та 11 одиниць техніки. Надалі тривають аварійні обходи пошкоджених повітряних ліній та усуваються виявлені пошкодження в електромережах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ