Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учитель року - 2016 у Великобританії доглядає за пенсіонером

Заслужений учитель України, переможець всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Іноземна мова» Віолетта Македон покинула Україну і уже два місяці мешкає у Великій Британії, - Освіта.ua.

Учитель із закарпатського Берегова вирішила розширювати поле своєї діяльності поодаль від рідної країни. За її словами, там вона має більші перспективи та зможе себе краще реалізувати.

Зараз Віолетта зупинилась в одній з лондонських родин, в якій вона доглядає за дідусем. Британська родина задоволена, що вісімдесятирічним пенсіонером опікується така поважна молода пані-українка, яка досконало знає англійську.

«Завдяки цьому я легко, навіть краще за інших, вписалася у місцевий колорит, – каже Віолетта.

«Дякую школі, яка сприяла мені сягнути вершин у професійній царині. Адже особливо життєво вдалим виявилося минулоріччя», - додає заслужений учитель України.

Попри усе, жінка приїхала у рідне Берегово, однак знову збирається у зворотну дорогу, де її чекає лондонське життя, яке, за її сподіваннями, подарує недавньому кращому українському педагогу нові перспективи, вагоміші здобутки, соціальний статус та чимало іншого.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ