Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Україна — Італія: сьогодні відбудеться принциповий матч відбору на ЄВРО-2024

Поєдинок пройде на БайАрені, що розташований у Леверкузені (Німеччина). Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.
Фото Павла Кубанова

Сьогодні, 20 листопада, Національна збірна України у рамках відбіркового циклу Євро-2024 проведе вирішальний матч проти збірної Італії.

Зазначимо, збірна України набрала 13 осок за сім ігор та продовжує боротьбу за вихід з групи, тоді як Італія має 10 очок, але ще має зіграти одну домашню гру проти Північної Македонії 17 листопада.

Ця гра стане вирішальною в питанні визначення володаря останньої перепустки на Євро-2024 від відбіркового квінтету групи C.

На матчі працюватиме бригада арбітрів з Іспанії. Головним рефері виступить Хесус Хіль Мансано. На лініях йому допомагатимуть Дієго Барберо та Анхель Невадо. Обов’язки четвертого судді виконуватиме Гільєрмо Гуарда. Суддівський наглядач — Міхал Бенеш (Чехія). Делегат УЄФА — Гаррі О’Хаган (Шотландія). Про це повідомляє сайт УЄФА.

Заявка збірної України на матч з Італією

1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Валерій Бондар, 4. Олександр Сваток, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Георгій Судаков, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 10. Михайло Мудрик, 11. Артем Довбик, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 14. Данило Сікан, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Олександр Піхальонок, 19. Олександр Тимчик, 20. Олександр Зубков, 21. Владислав Дубінчак, 22. Микола Матвієнко, 23. Дмитро Різник.

Із тих футболістів, які зараз перебувають у таборі збірної України, до заявки не потрапили Максим Таловєров, Єгор Назарина та Олександр Караваєв.

Трансляція пройде на місцевих телеканалах суспільного мовлення (окрім ОТТ-сервісів) та на телеканалі «Футбол Перший» медіасервісу MEGOGO.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ