Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Україна передасть Таїланду нову партію "Оплотів" - "Укрспецекспорт"

Передача п'ятої партії танків "Оплот" за контрактом з Таїландом розпочнеться з наступного тижня. Про це повідомила прес-служба держкомпанії "Укрспецекспорт", яка входить до складу держконцерну "Укроборонпром" і є основним експортером всіх видів озброєнь і військової техніки в Україні.

З наступного тижня на заводі імені Малишева почнеться передача нової партії сучасних танків «Оплот» в рамках контракту із королівством Таїланд. Про це повідомили фахівці ДК «Укрспецекспорт», які супроводжують військово-технічне співробітництво двох країн. Обидва підприємства входять до складу державного концерну «Укроборонпром».

«Робота тайської делегації з прийому нової партії БМ «Оплот» розпочнеться з понеділка. Також замовники оглянуть решту танків, виробництво яких перебуває на різних стадіях готовності», - зазначили в ДК «Укрспецекпорт».

За умовами контракту, Україна має поставити Таїланду 49 танків «Оплот». За
обопільною згодою двох сторін, терміни постачання було посунуто на осінь 2017 року. Таке консенсусне рішення було ухвалено через військові дії на Сході України.

Бойова машина «Оплот», вироблена ДП «Завод ім. В.О. Малишева», - інноваційна конкурентоспроможна техніка, якою вже зацікавились потенційні покупці з різних куточків світу. Через це недобросовісні конкуренти перешкоджають виходу техніки на міжнародний ринок.

«Ринок зброї - це не тепла ванна демократичних цінностей. Ніхто не хоче бачити там Україну з сильними продуктами, які сприятимуть розвитку нашої економіки. Сьогодні багато потенційних покупців «Оплоту» уважно стежать за реалізацією тайського контракту, щоб потім замовити танки у нас, наповнити бюджет України. Звісно, що і конкуренти, і просто вороги країни працюють ліктями, щоб ослабити наш потенціал, витиснути нас з перспективних ринків. Нашою відповіддю на це буде вчасне та добросовісне виконання всіх контрактних зобов’язань», - додали в «Укрспецекспорт».

ДК "Укрспецекспорт" - головний уповноважений спецекспортер Державного концерну «Укроборонпром». Гарантуючи повне, своєчасне і якісне виконання своїх зобов’язань за міжнародними домовленостями України в сфері ВТС, компанія «Укрспецекспорт» забезпечує експорт вітчизняної та імпорт іноземної продукції та послуг військового й спеціального призначення. "Укрспецекспорт" демонструє репутацію надійного та відповідального постачальника, займає ключову позицію у системі військово-технічного співробітництва з іноземними державами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ