Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Україна під обстрілами: ситуація за добу

російські окупаційні війська продовжують тероризувати мирне населення України. Під ворожим вогнем вкотре були Донецька, Дніпропетровська, Сумська, Харківська та Херсонська області. Про це повідомили 14 вересня у Міністерстві внутрішніх справ України.
Наслідки удару БпЛА по Дніпропетровщині. Фото: Дніпропетровська ОВА

Підрозділами ДСНС протягом доби здійснено 211 виїздів на ліквідацію наслідків обстрілів окупантами населених пунктів та  об’єктів інфраструктури. Ліквідовано 25 пожеж. Надано психологічну допомогу 22 особам.

Вночі в небі України знищили 17 безпілотників: наслідки атаки

Дніпропетровська область

О 01:42 у с. Криничувате Нікопольського району внаслідок падіння уламків збитого БпЛА частково зруйновано приватний житловий будинок, пошкоджено 5 приватних житлових будинків, 8 господарчих споруд та 3 автомобілі з подальшим загоранням сухої трави на відкритій території. Пожежу ліквідовано до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів на площі 0,02 га. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалося 7 осіб та 2 од. техніки. 

Донецька область 

О 12:30 у м. Торецьк Бахмутського району внаслідок обстрілу пошкоджено приватний житловий будинок без послідуючого горіння. Жертв та постраждалих немає.

О 15:35 у с. Новоукраїнка Волноваського району внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю сільської ради, ЗОШ, 6 господарчих споруд, 7 приватних житлових будинків з послідуючим загоранням 2-х приватних житлових будинків та господарчої споруди. Пожежу ліквідовано на загальній площі 128 кв. м. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалося 7 осіб та 1 од. техніки.

О 14:43 у м. Гуляйполе Пологівського району внаслідок обстрілу виникла пожежа господарчої споруди та сухої трави на відкритій території. Пожежу ліквідовано на площі 150 кв. м. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалося 5 осіб та 1 од. техніки. 

О 19:19 у м. Оріхів Пологівського району внаслідок обстрілу виникла пожежа житлового будинку. Пожежу ліквідовано на площі 30 кв. м. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалося 5 осіб та 1 од. техніки. 

Сумська область 

О 21:20 у с. Могриця Сумського району внаслідок влучання БпЛА виникла пожежа одноповерхової будівлі магазину. Пожежу ліквідовано на площі 105 кв. м. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалося 2 особи та 1 од. техніки. 

О 21:30 у с. Бунякине Конотопського району внаслідок влучання БпЛА виникла пожежа будівлі, яка не використовується. У зв’язку із загрозою повторних обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися. 

Харківська область 

О 16:20 у с. Петропавлівка Куп’янського району внаслідок обстрілу виникла пожежа приватного житлового будинку.Пожежу ліквідовано на площі 40 кв. м. Жертв та постраждалих немає.

Херсонська область 

О 08:50 у с. Одрадокам’янка Бериславського району внаслідок обстрілу пошкоджено 5 приватних житлових будинків без послідуючого горіння. Постраждало 3 особи. Підрозділи ДСНС не залучалися. 

О 10:15 у смт Антонівка Херсонського району внаслідок обстрілу виникла пожежа господарчої споруди. Пожежу ліквідовано на площі 50 кв. м. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалося 11 осіб та 2 од. техніки. 

О 00:10 у с. Новодмитрівка Херсонського району внаслідок обстрілу зруйновано приватний житловий будинок без послідуючого горіння. Загинула 1 особа (дитина 2016 р.н.) та постраждало 3 особи (з них 1 дитина 2009 р.н.). Від ДСНС залучалося 4 особи та 1 од. техніки.

рашисти обстріляли Херсонщину: загинув 6-річний хлопчик

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ