Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Україна завоювала 27 медалей на континентальній першості з армреслінгу

Бухарест (Румунія) прийняв континентальний форум з армреслінгу 2016 року. Змагання проходили у чотирьох вікових категоріях - серед юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів, - Чемпіон.

Представники збірної України піднімалися на п’єдестал пошани в усіх турнірах, інформує офіційний сайт Спортивного комітету України.

У дорослому чемпіонаті Європи "синьо-жовті" здобули 10 медалей.

Чемпіонкою та віце-чемпіонкою турніру стала Вікторія Ілюшина (до 55 кг). Двічі срібними призерами змагань є Марина Левченко (50 кг) та Айдер Алідінов (100 кг). На другу сходинку також піднявся Микола Бурко (65 кг).

Ще тричі наші спортсмени піднімалися на "бронзовий" рядок - це Максим Марченко (55 кг), Денис Матяш (65 кг) і Роман Рудницький (80 кг).

На турнірі юніорів (до 21 року) на рахунку нашої збірної 7 відзнак. Єдиною спортсменкою-юніоркою, яка виборола одразу дві нагороди, стала Ліна Деменко. У 65 кг у неї золото та срібло.

Друге срібло у юніорах здобула Валентина Денисова (50 кг). Найбільше молоді армреслери України назбирали бронзи: Вікторія Рожко (55 кг), Олексій Микитюк (55 кг), Роман Мантика (75 кг) і Владіслав Жегус (90 кг).

У юнацьких змаганнях (до 18 років) результат України - 6 медалей у трьох атлетів. Два золота у Юлії Мухи (45 кг), два срібла у Руслана Кулика (65 кг) та дві бронзи в Олега Данілова.

У ветеранів призерами стали Андрій Філіппов (75 кг, два золота) та Валерій Головченко (+100 кг, золото та срібло).

Підсумковий результат українців - 27 медалей. 7 разів лунав гімн України, 11 разів прапор майорів на другому місці та 9 разів українці були третіми.

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ