Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я  |  Війна з Росією

Україні допоможуть із медичною евакуацією постраждалих від війни

Від ракетних атак і артилерії гинуть невинні мирні люди, руйнується інфраструктура, зокрема і медична
Фото з сайту Агенції екстреної медичної допомоги

Представники МОЗ та засновники благодійної організації БФ «Ангели для України» домовились про посилення співпраці у напрямі медичної евакуації українців, які постраждали від геноциду росії .

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров’я України.

Заступник Міністра охорони здоров’я України Ірина Микичак та засновники благодійної організації БФ «Ангели для України» – Брукс Філіп Віктор Ньюмарк (Великобританія), Райтіс Буллітс (Латвія), Ігор Верецький та Геннадій Кривошея (Україна) на зустрічі домовились про посилення співпраці у напрямі медичної евакуації українців, які постраждали від геноциду росії. 

«Через військову агресію росії ми щоденно зазнаємо втрат. Від ракетних атак і артилерії гинуть невинні мирні люди, руйнується інфраструктура, зокрема і медична. Саме тому допомога Україні у забезпеченні медичної евакуації постраждалих українців для нас надважлива. І ми надзвичайно вдячні усім партнерам та союзникам за таку потужну та міцну підтримку», — сказала заступник Міністра охорони здоров’я Ірина Микичак.

Також присутні обговорили питання подальшого розширення співпраці у підтримці центрів екстреної медичної допомоги. Також домовились про навчальні проекти для медичних менеджерів.

Заступник Міністра подякувала співзасновникам БФ «Ангели для України», усім донорам організації за потужну підтримку України у боротьбі за свободу Європи та допомогу медичній галузі.  

Довідково:

БФ «Ангели для України» – організація, яка з перших днів повномасштабної війни російської федерації проти України займається евакуацією громадян України як по території України, так і за її межі. Мета організації – допомогти дітям, родинам, людям похилого віку потрапити туди, де вони відчувають себе безпечно, де вони можуть отримати допомогу за потреби. Загалом за минулий рік організації вдалося евакуювати понад  21 тис. осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ