Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Українська академія лідерства заколядувала у львівській Ратуші

До Львівської міськради завітав вертеп, який підготували студенти Української академії лідерства за автентичним сценарієм. Мер міста Андрій Садовий разом із заступниками і посадовцями мерії подякували за виступ, пригостили колядників пампухами та анонсували в подяку фінансову підтримку для установи. Про це сьогодні, 16 січня, Гал-інфо повідомили у пес-службі Львівської ОДА.

«Чудова коляда! Я та мої колеги багато чули колядок за ці тижні, але ваша — одна з найкращих. Ми вам на рахунок переведемо хорошу підтримку для Української академії лідерства. А сьогодні, щоб було солодко, для вас — пампухи», — зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, Українська академія лідерства — це програма особистісного та суспільного розвитку, основним елементом якої є 10-місячний формаційний курс для випускників середніх шкіл від 16 до 20 років, що базується на основі цінностей та виховання лідерських якостей і навиків. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. Заснована в 2015 році.

Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/culture/275041-ukrainska-akademiia-liderstva-zakoliaduvala-v-ratushi-ta-prezentuvala-vertepne-diistvo

Нагадаємо, що 16 січня на сайті Глави держави опублікували закон "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ