Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українська чоловіча збірна з фехтування завершила виступ на Олімпіаді у Токіо

Українська чоловіча збірна з фехтування у складі Ігоря Рейзліна, Богдана Нікішина, Романа Свічкаря та Анатолія Герея завершує свій виступ в олімпійському Токіо. Про це повідомили на Facebook-сторінці "НОК України та олімпійська команда".

Зустріч з представниками Піднебесної в 1/4 фіналу, яка завершилася з рахунком 35:45, стала вирішальною для українців у боротьбі за нагороди Ігор ХХХІІ Олімпіади.

Після цього наші хлопці провели ще два поєдинки, виграли в Італії (45:39) і поступилися Франції (39:45), посівши шосте місце у підсумку.

"Ми в принципі непогано розпочали поєдинок проти Китаю. Але наймолодший у нашій команді спортсмен не зміг впоратися насамперед з психологічною напругою, і хвилювання позначилося на його фехтуванні. Хлопці намагалися ліквідувати відставання, але суперник дуже зібрано та дисципліновано працював на утримання рахунку" - прокоментував виступ своїх підопічних старший тренер чоловічої команди шпажистів Володимир Станкевич.

"У цій ситуації не знімаю з себе відповідальності. Ви ж знаєте, якщо команда програла, то винен, звісно, тренер. Адже він не зміг знайти потрібні слова і застосувати той підхід у підготовці, який би забезпечив перемогу. Ми щиро просимо вибачення у всіх, хто вболівав і розраховував на нас. Будемо намагатися не опускати руки, продовжимо боротися. Дякую усім, хто за нас переживає та підтримує".

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, раніше український фехтувальник Ігор Рейзлін у напруженій дуелі на шпагах переміг італійця Андреа Сантареллі у поєдинку за бронзову нагороду на Олімпіаді в Токіо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ