Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Українська Національна Асамблея задля інтересів держави готова взятися навіть за зброю

Українська Національна Асамблея готується до надзвичайного стану в Україні і набирає добровольців до лав УНСО, які готові будуть стати на захист суверенітету держави в разі потреби, — про це сьогодні, 12 січня, під час прес-конференції повідомив голова УНА Юрій Шухевич.
Українська Національна Асамблея готується до надзвичайного стану в Україні і набирає добровольців до лав УНСО, які готові будуть стати на захист суверенітету держави в разі потреби, — про це сьогодні, 12 січня, під час прес-конференції повідомив голова УНА Юрій Шухевич. Якщо буде потрібно, як заявив голова Української Національної Асамблеї, ця політична сила готова навіть до силового методу боротьби в ім’я державності України.
Причиною для занепокоєння ситуацією в Україні, за його словами, стали останні події, які відбулися в державі, а саме відставка уряду Юрія Єханурова та вступу в дію конституційної реформи.
УНА, яка категорично виступала проти відставки Кабінету Міністрів, вимагає від Президента України розпуску Верховної Ради, як «скупчення антиукраїнських елементів». Крім цього, за словами Юрія Шухевича, Українська Національна Асамблея має намір звернутися до Президента, щоб він ініціював проведення Всеукраїнського референдуму, щодо доцільності вступу в дію конституційної реформи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ