Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

"Українська пісня-2020" відбудеться без глядачів у залі

Як повідомили 12 серпня Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, національний проект "Українська пісня-2020" відбудеться як спецпроект – без глядачів у залі.

Вже 13 серпня у Львові, на сцені Львівської опери, відзнімуть Національний проект ʺУкраїнська пісня / Ukrainian Song Projectʺ, який покажуть на всю країну у День Незалежності.

ʺУ час, коли по Україні та по всьому світу скасовані або перенесені концерти і фестивалі, Львів таки зважиться на проведення масштабної музичної події - Національного проекту ʺУкраїнська пісня / Ukrainian Song Projectʺ. Планувалося, що п’ята, ювілейна, ʺУкраїнська пісняʺ відбудеться 15 серпня на ʺАрені Львівʺ. У нас було два виходи: або скасувати подію, або знайти для неї новий формат. Відтак через пандемію та карантин грандіозний проект цьогоріч відбудеться як спецпроект – 13 серпня на сцені Львівської опери у форматі телезйомки і без глядачів у заліʺ, - зазначають організатори проекту.

Свої найпопулярніші нові хіти виконають зіркові хедлайнери ʺБез Обмеженьʺ, MÉLOVIN, Сергій Бабкін,  Злата Огнєвіч, Артем Пивоваров, М’ята, Grohotsky та інші артисти. Традиційно на одну сцену із ТОП-зірками вийдуть нові імена – цього року це буде п’ятеро фіналістів конкурсного відбору ʺУкраїнської пісніʺ. Адже навіть при зміні формату мета Національного проекту ʺУкраїнська пісня / Ukrainian Song Projectʺ залишається незмінною: пошук і популяризація молодих артистів з різних міст України, а також підтримка і промоція україномовної музики в Україні та у світі. Цьогорічні переможці відбору: Shy, EDGAR&EMMA, JANE, Vidverto i Uliana Royce.  

ʺКультура, музика, талант не можуть зупинятися! Молодь повинна творити нове. Українські артисти не можуть поставити свою творчість на паузу, - каже генеральний продюсер Національного проекту ʺУкраїнська пісня / Ukrainian Song Projectʺ Тарас Курчик. - Тому ми прийняли рішення, що ʺУкраїнська пісня-2020ʺ таки відбудеться. У новому форматі, але обов’язково відбудеться – з дотриманням усіх карантинних норм. Це буде телевізійний спецпроект. Ми відзнімемо у Львові, у культурній столиці, концерт за участю ТОП-зірок української сцени і молодих артистів, яких відкриває наш проект. І цю телеверсію у знаковий для нашої країни день, у День Незалежності, покаже на всю Україну телеканал ʺУкраїнаʺ, у популярному шоу ʺМузична платформаʺ. Так ми продемонструємо усій країні, що українська пісня твориться і звучить, попри всеʺ.

Офіційний відеоанонс Ukrainian Song Project 2020.

А грандіозне 5-річчя ʺУкраїнська пісня / Ukrainian Song Projectʺ таки відсвяткує, але через рік. Уже відомі дата і місце - 14 серпня 2021 року на ʺАрені Львівʺ. Організатори вірять, що все вдасться, - і ми знову разом, у товаристві десятків тисяч українців, переживемо незабутні емоції – та станемо співтворцями нової української музики.

Ukrainian Song Project 2020 відбудеться за підтримки Львівської обласної ради і Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ