Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українське підприємство представило нову модель вахтового авто

Компанія Polycar представило нову модель автобуса для перевезення персоналу у важкодоступних місцях та на віддалені об’єкти. Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на прес-службу компанії.

Вахтовий автобус створений на шасі автомобіля IVECO, моделі EuroCargo ML110E25WS. Автобус оснащений 6-циліндровим двигуном, потужністю 251 кінських сил. На ньому встановлена ​​6-ступінчаста механічна коробка передач і привід 4х4. Шасі автобусу повністю повнопривідне.

У кабіні водія укороченого типу встановлено два місця для водія і два пасажирських сидіння. Пасажирський фургон автобусу розміщений на його задньому шасі та 22 місця для сидіння, які розміщені парно. Сидіння мають індивідуальні поручні, які спрощують посадку і рух по проходу фургону. Фургон має 9 вікон, декотрі з яких суцільні, а деякі мають отвори з висувними відсіками для провітрювання.

Освітлення фургону становить 8 LED-світильників. Фургон оснащено автономним дизельним обігрівачем та незалежною системою обігріву від пристрою охолодження двигуна. У передній частині фургону розташовано монітор, який має кілька варіантів підключення. Крім того у фургоні існує система зворотного зв’язку з водієм автомобіля. Зовнішня обшивка фургону зроблена з матеріалів, стійких до появи іржі та зносу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ