Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Українські експортери отримали доступ на ринок Сінгапуру

Як повідомили у прес-службі МЗС, відтепер українські виробники термічно оброблених продуктів з м’яса птиці, свинини та яєць зможуть отримувати дозволи для експорту продукції на ринок Республіки Сінгапур.

Відповідне рішення ухвалило Державне агентство Сінгапуру з питань харчових продуктів.

“Будь-які кризи приносять також і нові можливості. Доступ українських товарів на ринок Сінгапуру допоможе нашим підприємцям нарощувати експорт попри коронавірусну кризу”, - заявив Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Глава МЗС додав, що глобальні ринки та ланцюги постачання товарів нині трансформуються через пандемію, і Україна здатна використати зміни на власну користь. Насамперед, розкриваючи прихований потенціал експорту на ринки країн Азії.

Детальні роз’яснення щодо умов експорту до Сінгапуру можна отримати у Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Українські експортери, які бажають використати нові можливості, мають заповнити анкету українського експортера від Посольства України в Республіці Сінгапур (стосується виключно експорту українських товарів на ринки країн АСЕАН: Брунею, В'єтнаму, Індонезії, Камбоджі, Лаосу, Малайзії, М'янми, Філіппін, Сінгапуру, Таїланду) за посиланням.

МЗС України разом з вітчизняними експортерами і надалі відкриватиме нові можливості для українських товарів на ринках Сінгапуру та країн АСЕАН.

Нагадаємо, як писало Гал-інфоФОПам, які вимушено призупинили свій бізнес через карантин, будуть виплачувати допомогу на дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ