Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українські футболістки програли угоркам

Жахливо почали і в підсумку програли. Так коротко можна сказати про гру жіночої футбольної збірної України проти збірної Угорщини в рамках кваліфікації до чемпіонату світу-2023.
Фото Павла Кубанова

До 11-ї хвилини поєдинку в Кішварді українки вже поступалися з рахунком 0:2, а до пів години гри він збільшився до 0:3. У другому таймі наші дівчата зуміли скоротити відставання до мінімуму, проте наприкінці матчу пропустили ще один гол і поступилися 2:4. 

Нагадаємо, що наша збірна почала відбір з упевненої перемоги над збірною Фарерських островів 4:0, а потім розгромно поступилася іспанкам 0:6. Після цього замість Наталії Зінченко команду очолив іспанський фахівець Луїс Кортес, який минулого року виграв усі титули в Іспанії та у Європі з «Барселоною». У першому матчі під орудою іспанця українки зіграли внічию зі шотландками 1:1, а тепер ось поступилися угоркам.

Таким чином, зігравши чотири матчі відбору до чемпіонату світу, збірна України набрала 4 очки і посідає наразі у групі В 4-е місце з п’яти команд, випереджаючи лише команду Фарерських островів, яка програла всі п’ять поєдинків. Лідерство у групі впевнено утримує Іспанія: іспанки здобули п’ять перемог зі загальним рахунком 43:0! Наступний поєдинок у цій кваліфікації українки проведуть уже наступного року - 8 квітня прийматимуть команду Шотландії. 

У рамках цього ж відбору до жіночого ЧС-2023 збірна Англії у групі D здобула неймовірно велику перемогу над командою Латвії з рахунком 20:0! Це рекорд кваліфікації чемпіонату світу. Цікаво, що попередній протримався лише декілька днів: минулого тижня збірна Бельгії розгромила Вірменію з рахунком 19:0.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ