Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Українські IT-компанії, які відмовилися співпрацювати з росіянами

24 лютого ми остаточно переконалися у відсутності «дружніх» та «братських» відносин між Україною та росією, у зв'язку з чим велика кількість компаній ухвалили рішення про припинення співпраці з клієнтами країни-окупанта. Незважаючи на фінансові втрати, багато сервісів вирішили відмовитися від кривавих грошей. Разом з хостинг-провайдером Cityhost.ua ми зібрали список українських компаній, які залишилися без додаткового доходу, тому вимагають вашої підтримки.

Freelancehunt – найбільша в Україні фріланс-біржа, яка пропонує скористатися послугами з дизайну, написання текстів, програмування, просування сайтів тощо. Адміністрація платформи подбала про захист фрілансерів та замовників – для цього передбачено безпечну угоду.

Collaborator – рекламна біржа, яка дозволяє власникам сайтів та телеграм-каналів знайти рекламодавців. Кожен майданчик на біржі попередньо проходить процедуру ретельної перевірки, тому клієнт зможе бути впевненим у реальній аудиторії та активному трафіку.

Ringostat – маркетинговий сервіс, основна спеціалізація якого – IP-телефонія та колтрекінг. Цей майданчик – офіційний технологічний партнер Google Analytics.

Zillya! Йдеться про український антивірус, який був запущений у 2009 році. Доступні безкоштовні та платні антивірусні програми, які встановлюються на комп'ютери, планшети, смартфони, а також можуть використовуватись у корпоративних цілях.

Looqme – сервіс для відстеження репутації компанії у медіапросторі. Використовується для моніторингу згадок компанії в ЗМІ, соціальних мережах і на сайтах з відгуками. Переваги цієї платформи оцінять маркетологи, PR-менеджери, керівники.

Binotel – служба, що займається наданням віртуальних АТС для ефективного розподілу всіх дзвінків на одну лінію між різними менеджерами. Також передбачена можливість запису розмов з клієнтами, відстеження пропущених дзвінків, інтеграції АТС з вашою CRM.

Serpstat – сервіс, яким користуються SEO-фахівці. Передбачено багато послуг. Мова йде про:

  • Пошук та аналіз ключових слів, формування семантичного ядра.
  • Аналіз СЯ конкурентів.
  • Щоденну перевірку позицій у пошукових системах.
  • Аналітику контекстної реклами.
  • Аналіз зовнішніх посилань.
  • Перевірку тексту на переспам та кількість ключових слів.
  • Повний аудит сайту й так далі.

Letyshops – кешбек-сервіс, який співпрацює з тисячами магазинів по всьому світу. Постійні клієнти можуть розраховувати на участь у програмі лояльності, яка збільшує кешбек-суму. За допомогою цього сервісу інтернет-магазини зможуть легко знаходити нових клієнтів.

Djinni – український сервіс, де можна знайти IT-фахівців. У претендента є можливість розміщення оголошення із зазначенням навичок та досвіду, але без розкриття імені та контактів.

eSputnik – інструмент, що полегшує комунікацію з клієнтами. Передбачаються різні маркетингові канали, такі як: sms, email розсилка, push-повідомлення, розсилка в месенджерах і так далі.

Weblium – сервіс для створення сайту на конструкторі. Розробка не вимагає наявності навичок програмування, тому навіть за відсутності подібного досвіду тут не важко запустити сайт будь-якого типу.

Cityhost – український хостинг-провайдер та реєстратор доменних імен. Компанія однією з перших з цієї сфери оголосила про відключення російських користувачів. Окрім цього директор з маркетингу компанії Олег Рівтін звернувся з відкритим листом до колег із закликом блокувати російські сайти та відключати користувачів з країни-агресора.

Perfectum – українська IT-компанія, яка постачає CRM та ERP малому та середньому бізнесу. Доступна хмарна та «коробкова» версія. Система інтегрована з різними сервісами типу IP-телефонії, маркетплейсів, платіжних систем, соціальних мереж, месенджерів і так далі.

Terrasoft – українська IT-компанія, яка пропонує скористатися продуктами під назвою Creatio, що дозволяють автоматизувати бізнес-процеси та суттєво підвищити швидкість, ефективність ведення підприємницької діяльності.

KeyCRM – йдеться про вузькоспеціалізовану CRM-систему для інтернет-торгівлі. Вона необхідна для обробки замовлень, ведення обліку товарів, автоматизації оформлення посилок. Можливе додавання будь-яких джерел продажу.

InCust є багатофункціональним інструментом, який позиціює себе як платформа управління життєвим циклом покупця. Серед можливостей сервісу варто виділити:

  • CRM.
  • Канали взаємодії із клієнтами.
  • Систему винагород.
  • Програми для реєстрації продажів.
  • Автоматичну побудову клієнтської бази тощо.

Poster POS – сервіс, що дозволяє автоматизувати ресторанний бізнес. Ідеально підходить для повного контролю роботи підприємства – відстежує закупівлі, витрати, передає замовлення на кухню, складає звіти та виконує безліч інших функцій.

Megogo – сервіс, на якому ви зможете переглянути улюблені фільми, серіали, мультики та інший відеоконтент. Це офіційний онлайн-кінотеатр.

Readdle – компанія, яка створює програми, що дозволяють оптимізувати особисті та бізнес робочі процеси.

Netpeak Group – маркетингове агентство, яке займається діджитал-маркетингом, онлайн-навчанням, розробкою мобільних додатків, а також проводить маркетингові конференції.

УкрСклад – йдеться про програму складського обліку для виписування та друку договорів, актів, доручень та інших документів. Перші 45 днів програма доступна безкоштовно, після чого її можна буде придбати.

Вище ми описали лише частину волонтерських та патріотичних ініціатив. Насправді компаній, які свідомо відмовилися від співпраці з країною-окупантом, набагато більше. Всі вони працюють на користь України й не побоялися послати росіян слідом за їхнім військовим кораблем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ