Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українські кікбоксери будуть змагатись за першість цими вихідними у Львові

24-25 вересня у Палаці спорту «Україна» (вул. Мельника, 18) відбудуться змагання з кікбоксингу «КУБОК ГАЛИЧИНИ 2016» серед дітей, юнаків та дорослих. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Це наймасштабніші змагання міжобласного рівня, які вже стали традиційними і проходять кожного року наприкінці вересня. На цих змаганнях за першість бореться більш, ніж 200 учасників з понад  15 областей України.

Організаторами заходу є Громадська організація «Львівська обласна федерація кікбоксингу» і управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

«Головною метою проведення «Кубку Галичини» є максимальне залучення дітей та молоді до занять спортом , а саме кікбоксингу, формування здорової мотивації до життя та правильна організація вільного часу, підвищення спортивної майстерності спортсменів, визначення складу збірної команди Львівської області для участі у всеукраїнських змаганнях  у продовж 2016-2017рр.; визначення найкращих команд-призерів Кубків по розділам, налагодження товариських відносин між спортсменами-кікбоксерами з інших областей України», - зазначив Ігор Михайлович Лойко, Президент ГО ЛОФК.

Змагання відбудуться у два етапи:

1-й етап – відбіркові поєдинки та півфінали, початок 24 вересня з 9:00 до 19.00.

2-й етап – Фінальні поєдинки, початок 25 вересня з 9:00 до 19.00.

Де фіналісти змагатимуться за Перші місця, а команди-учасників за Кубок у розділах».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ