Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Українські компанії продовжують заробляти в Криму попри санкції

Після російської окупації Криму, незважаючи на санкції ЄС, США, Канади та інших країн проти компаній і фізичних осіб, які працюють на півострові, українські виробники продовжують заробляти на поставках туди своєї продукції. Про це пише сайт "15 хвилин".

Як зазначається, станом на січень 2017 року в окупованому Криму працюють кілька великих українських компаній.

Деякі з них, наприклад, мережа супермаркетів "АТБ", лише змінили назви магазинів, але досі реалізують через них українські товари.

При цьому, кілька десятків магазинів компанії "Єва" продовжують працювати в Криму в тому ж режимі, що і до окупації. В них можна придбати ті ж товари, що і в магазинах мережі на материковій частині України.

Магазин відомого бренду українського дизайнера "a.TaNbyAndreTan", хоча і не вказаний на офіційному сайті, знаходиться в Сімферополі за тією ж адресою, в тому ж торговельному центрі "Меганом", що і до окупації, пише видання.

У широкому асортименті на полицях супермаркетів окупованого Криму представлена продукція таких відомих українських торгових марок, як "Чумак", "Моршинська", "Оліс", "Біокон", "Верес" та інші.

Як розповіли виданню менеджери торговельних мереж в Криму, після початку блокади півострова, а потім введення урядом України заборони на постачання комерційних партій товарів до Криму, поставки української продукції туди йдуть через прикордонні пункти в Харківській області та зону АТО.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ