Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Українські рятувальники отримають чотири вертольоти «Airbus Helicopters»

Вже у цьому році українські рятувальники та гвардійці отримають перші чотири вертольоти «Airbus Helicopters» у рамках українсько-французького контракту. Про це повідомили в Департаменті комунікації у МВС України.
Airbus Helicopters

Три машини працюватимуть у підрозділах ДСНС – це гвинтокрили, обладнані необхідним устаткуванням для аеромедичної евакуації, аварійно-рятувальних і протипожежних цілей. Ще один гелікоптер Н-225 надійде у авіапідрозділ Національної гвардії України.

Сервісний центр для обслуговування буде на базі Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України, що у Ніжині.

«Тут у Ніжині буде розташований сервісний центр системи авіаційної безпеки МВС. Це будуть вертольоти для служби із надзвичайних ситуацій, прикордонників, Нацгвардії та поліції. Вони оснащені усіма видами спецтехніки, системами відеоспостереження, можливостями для десантування та інше. Це новий рівень професійної якості нашої роботи, коли щось трапляється, що потребує концентрації, усі вертольотні сили МВС будуть направлені в одне місце. Так працюють жандармерія і поліцейські підрозділи в усьому. Тут змінюється і специфіка нашої роботи. Ми переходимо у світ нових технологій», - зазначив Арсен Аваков, додавши, що це забезпечить не лише авіаційне покриття по всій Україні, але і дасть змогу вчасно надавати медичну допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ