Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Українські військові знешкодили диверсійну групу бойовиків

На Приазов'ї українські військові захопили ворожу диверсійну групу, зав'язався бій, проросійські найманці змушені були швидко відступити, забравши своїх убитих і поранених, йдеться у сюжеті "2+2".

Це далеко не перша вилазка противника, заявляють військові; останнім часом ночами бойовики під прикриттям обстрілів постійно намагаються підібратися до позицій ЗСУ, однак військові успішно відбивають усі їхні спроби атакувати.

У середу, 28 березня, противник 24 рази порушив режим припинення вогню, задіявши міномети і бронетехніку. Бойових втрат серед українських військовослужбовців немає.

26 березня Тристороння контактна група в Мінську в 14-те з початку війни в Донбасі погодила введення режиму повного і беззастережного припинення вогню – з 30 березня.

Попереднє перемир'я було оголошено менше місяця тому – 5 березня. Російські терористи порушили його через годину після початку, обстрілявши українські позиції ЗСУ в районі Щастя та Троїцького з 82-мм мінометів.

16 березня президент України Петро Порошенко призначив генерал-лейтенанта Сергія Наєвакомандувачем збройних сил й оголосив про завершення антитерористичної операції в Донбасі.

20 лютого Порошенко підписав закон "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях". 

DT.UA 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ