Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські воїни у Львові змагаються в стендовій стрільбі

На стрільбищі Львівської школи вищої спортивної майстерності триває Кубок захисника України зі стендової стрільби. Основна категорія тих, хто змагається — учасники АТО та бойових дій.

Однак, окрім них до участі також запросили найкращих професійних спортсменів-стендовиків Львівщини, які спільно випробують свої сили та навички у спортивних дисциплінах стендової стрільби – круглому, траншейному стендах та спортінгу.

«Змагання, що тривають зараз на стрільбищі Львівської школи вищої спортивної майстерності, особливі. Адже тут пліч-о-пліч стріляють професійні спортсмени та українські захисники. Бажаю кожному учаснику продемонструвати високі результати», - зазначив заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень, який сьогодні привітав учасників змагань.

Як зауважив керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як, стендова стрільба є одним з пріоритетних видів спорту для Львівщини. Наша область останні два роки лідирує серед регіонів, де розвивають цей вид спорту.

«З нашими спортсменами працюють 5 висококваліфікованих тренерів. До штатної збiрної команди України з стендової стрільби у 2020 роцi входить 11 спортсменів Львівщини», - наголосив Роман Хім‘як.

Змагання відбуваються четвертий рік поспіл і завершаться завтра, 8 листопада. Цьогоріч вперше переможців визначать не тільки в особистому заліку, а й в командній першості. Командна першість визначається серед команд у складі трьох осіб в кожній категорії за результатами кожного учасника команди, які додаються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ