Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські випускники закордонних вишів стажуватимуться в Укроборонпромі

Відтепер українці, які здобувають освіту в Гарварді, Принстоні, Єлі тощо, стажуватимуться на підприємствах Укроборонпрому.
фото: УНІАН

Про це повідомили у Державному концерні "Укроборонпром". 

Відповідний меморандум про співпрацю Укроборонпром підписав з Благодійною організацією «Ukraine Global Scholars»(UGS), що допомагає талановитій українській молоді вступити та отримати повні стипендії для здобуття освіти у престижних школах та університетах світу.

Зокрема йдеться про студентів, які здобувають освіту, в США, Канаді, Великобританії, Німеччині, Китаї, ОАЕ тощо. Серед закладів – Гарвардський, Принстонський, Єльський, Колумбійський університети.

"Очікується, що цей крок не лише посилить українську оборонку, зацікавлену в залученні молоді та закордонного досвіду, а й створить умови для застосування випускниками отриманих знань саме в Україні та на користь держави", — зазначають у дописі.

Ініціатори очікують, що втілення такого досвіду також сприятиме трансформації державного оборонно-промислового комплексу, реформа якого передбачає трансфер технологій, створення спільних підприємств з партнерськими державами та залучення іноземних інвестицій.

Меморандумом також передбачено проведення конференцій, семінарів та інших спільних заходів задля підвищення рівня залученості молоді у розв'язанні питань державного управління.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ