Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські виробники вперше візьмуть участь у виставці у Лас-Вегасі

Чотирнадцять українських виробників, з яких 9 львівських бізнесів, візьмуть участь у виставці KBIS 2024 у Сполучених Штатах Америки. Про це повідомили у ЛМР.

27-29 лютого 2024 року у Лас-Вегасі відбудеться найбільша виставка в галузі кухонь та ванних кімнат – Kitchen and Bath Show (KBIS). Українські виробники вперше відвідають цей захід з торговою місією.

Вивчити вимоги американського ринку та шляхи адаптації, показати високу якість та унікальний дизайн меблів, сантехніки та аксесуарів – з такими завданнями українські компанії їдуть на виставку до Сполучених Штатів.

На колективному стенді будуть представлені чотирнадцять українських виробників, які активно працюють над виходом на американський ринок:

1. Garant

2. Pikartlights

3. Furniture Park

4. WoodLuck

5. Арія Україна

6. ReStyle

7. FS Stone

8. Matroluxe

9. Стрий Авто

10. ЛТК-Ніл Плюс

11. Zavadski

12. Віяр

13.Імперія Мармуру

14. АДС

Виставка Kitchen and Bath Show (KBIS) стане можливістю для українських виробників обміну ідеями та практиками, визнання на міжнародному рівні, пошуку нових партнерств та інновацій у меблевій галузі.

Український павільйон на виставці організовує Львівський меблевий кластер спільно з державною установою Офісом з розвитку підприємництва та експорту, за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та національного проєкту Дія.Бізнес.

«Конкурентоспроможний бізнес є одним із найважливіших драйверів української економіки. Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» надає можливість українським підприємцям долучитися до міжнародних торговельних подій, щоби допомогти їм виходити на нові ринки та укладати партнерства у надскладні часи війни. Участь українських компаній на KBIS 2024 підсилить не лише їхню підприємницьку діяльність, а також стимулюватиме відновлення і стале зростання економіки України», – розповіла Олеся Залуська, керівниця Програми  USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

«Віримо, що можливості навчатись, знайомитись та розвиватись, а водночас презентувати наш український продукт та скористатися нагодою виходу на міжнародні ринки – це те, що дасть результати для розвитку підприємств, підтримає українську економіку, зміцнить львівський регіон та підвищить впізнаваність бренду України», – зазначила Оксана Страз, керуюча справами Львівського меблевого кластера, співорганізаторка українського стенда на KBIS.

Довідка

Львівський меблевий кластер – це спільнота виробників меблів та представників суміжних галузей, що обʼєднались та працюють для підтримки, розвитку, вдосконалення та промоції українських виробництв.

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ