Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Українській армії передали нову партію модернізованих танків «Булат»

Фахівці флагману бронетанкового виробництва – ДП «Завод ім. В.О. Малишева», що входить до складу ДК «УКРОБОРОНПРОМ» – передали українській армії нову партію модернізованих бойових машин «Булат». Про це повідомив керівник підприємства Віктор Козонак.

Танки потрапили на ремонт заводчанам безпосередньо із зони проведення антитерористичної операції на Сході країни із різноманітними пошкодженнями. Військові зазначили, що спрацювання динамічного захисту врятувало життя декільком екіпажам.

Фахівці з «Малишева» відремонтували шасі та посилені модернізовані двигуни, замінили стволи гармат по закінченню ресурсу кількості пострілів. На всіх «Булатах» модернізували захист – відтепер командир і екіпаж танка перебуватимуть у ще більшій безпеці. Всі танки пройшли повний цикл перевірки по технологічному паспорту і вже прийняті військовими.

ДП «Завод ім. В.О. Малишева» спеціалізується на випуску та модернізації важкої і легкої бронетехніки. Нині на заводі триває інтенсивна підготовка до укладення нових контрактів, що дасть можливість завантажити потужності підприємства на максимум.

Нагадаємо, що за результатами ефективної роботи Віктора Козонака на посаді директора ДП «Харківський бронетанковий завод» нещодавно його призначили керівником ДП «Завод імені В. Малишева».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ